2021. május 27., csütörtök

Tükör előtt (próza)

 

Tükör előtt

Írta: Kovács L István

 

     A nő kilépett a fürdőkádból, fürdőlepedőt csavart a dereka köré, és a víztől csöpögőhaját is a feje tetején összefogta egy törölközővel. Mindig így kezdi a napot.

A tükör elé lépett, ami sokkal nagyobb volt, mint általában a fürdőszobai tükrök. Végig nézett magán. Már túl volt a negyedik X-en, arca olyan volt, mint egy hamvas érett barack, gyönyörű, bársonyos és tiszta. Sehol egy mitesszer, szemölcs vagy anyajegy, teste pedig feszes, mégis ruganyos, amit a heti háromszori aerobiknak köszönhet. Formáját ismerős tinilányok is irigyelték már, kérdezték tőle, hogy csinálja, de hiába hívta őket tornára, csak mosolyogtak.

 Most azonban a tegnap délutáni férfira gondolt, aki telefonon kért időpontra jött. Ahogy belépett az ajtón köszönt elmondta mit szeretne, közben végig mérték egymást. Megállapította, hogy közel járhat a harminchoz, magas volt izmos és jóképű, ujjatlan pólót, farmert, és cowboy csizmát viselt, arcát nem régen borotválhatta.

 A rendelőben ő volt az utolsó páciense, csak egy oltást kellett beadni neki. Igazság szerint nem is tudta, hogy kicsoda, átutazóban volt, de meg kellett kapnia az injekcióját, amit magával hozott az igazolással együtt, hogy kell neki az az oltás.

Az asszisztense már elment a takarító meg csak reggel jön, rendelés előtt.

    Ilyen eddig még soha nem fordult elő vele, azt hitte tud bánni a sóvárgóan bókoló, hízelgő, randit kérő férfiakkal. Ez a férfi nem kért randit, nem bókolt, nem dicsérte. Ahogy a vállába beadta az oltást ő megfordult és egyszerűen csak átölelte, és mielőtt megtudott volna szólalni már szájával az ő szájára tapadt. Nem mondhatja, hogy erőszakos volt, mert nem szorította, nem bántotta, de olyan határozottsággal ölelte és csókolta meg, hogy a lábai azonnal remegni kezdtek. Nem tudott és talán nem is akart ellenállást mutatni. Ráadásul régen is volt férfival. Fehér köpenye alatt csak egy tangát és melltartót viselt, ami a férfinak nem jelentett akadályt. Megemelte, a vizsgáló asztal szélére ültette, és mielőtt megszólalhatott volna, érezte testébe hatol a férfi, fogalma sem volt mikor és hogy tette szabaddá magát az aktushoz, de neki sikoly helyett csak a kéj sóhaja préselődött ki hangszálai közül. Volt már néhány férfi az életében, de ilyet még soha nem érzett. Így nem is közeledett hozzá még senki. Határozott, erős és mégis gyengéd volt, semmi ellenállást nem tudott mutatni neki, nem volt hozzá ereje, csak remegve engedelmeskedett. Testét teljesen kitöltötte a férfi. Lassú mozdulatait ő a csípőjével viszonozta, szájával és nyelvével cirógatta, becézgette melleit, nyakát, fülét. Ilyen hosszan még nem szerették őt, úgy érezte életében először jut el úgy a csillagok közzé, ahogy azt a nők álmodják, és igazán szeretnék. Tudta azt is, ilyen érzésben soha többet nem fog részesülni. Valószínűleg ez volt az ő álmainak hercege.

Még az asztalon pihegett, mikor annyit mondott a fiú, köszönöm és már ott sem volt.

 Állt a tükör előtt és bosszankodott, hogy az ilyen dolgok miért csak az ember álmaiban léteznek. Fejéről levette a törölközőt, elővette a hajszárítót mire megszáradt a haja, az eszköz kellemes zümmögése visszahozta a jelenbe. Letette a fürdőlepedőt még egyszer végig nézett magán, és öltözködni kezdett. Van, remény kezdődik a rendelés és estig bármi történhet.

 

2020. 12. 01.

Tiszakécske.

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése